Изпращане на випуск 2021

Изпращане на випуск 2021

Изпращане на випуск 2021

Випуск 2021 година изпрати днес Професионална гимназия “Проф.д-р Асен Златаров” в Димитровград. 30 зрелостници се разделиха с училищния живот. Церемонията пред сградата на училището започна с посрещане на училищното знаме.

Последваха любопитни награди, които по традиция получават завършващите, сред тях са “Спящата красавица”, Маратонец на 2021 година”, “Пчеличката Мая”, “Мистър мускул” и др.

Отличени с грамоти и награди бяха и „Професионалните айдъли“ за представянето на своето портфолио. В специалност “Производство на кулинарни изделия и напитки” наградата получи Лидия Михалева. За първа година, заради равен брой точки от същата специалност, призът отиде и при Еленка Димитрова.

Венко Веселинов изучавал “Графичен дизайн” е изготвил най-добро портфолио за своята специалност. С награда е и Атанас Кадифейкин от специалност “Електрообзавеждане на производството”.

Дванадесетокласниците уважиха всички учители и служители, като ги поканиха на абитуриентската си вечер с ръчно изработени покани. А за класните ръководители бяха подготвили огромна медицинска бележка – лична покана за присъствие.

Към завършващите с пожелание за усмивки и успехи се обърна директорът на гимназията Румяна Монева, която връчи и грамоти за личен принос за издигане престижа на училището на изявили се през годините ученици.